tisdag 20 augusti 2013

När min bebis började skolan

Den dag min bebis började skolan tog han på sin bästa tröja, sin nya ryggsäck, sina coolaste solglasögon och trampade iväg.

Cool kille på skolgården

På tavlan stod det "välkomna till förskoleklassen", med en sån där blomsterkrans runt om (åh, den där blomsterkransen!), och klassrummet var fullt av pirriga barn, rörda föräldrar och lagom högtidlig stämning.Den dag min bebis började skolan var han ganska cool. Hans mamma var det inte. Och hon kan fortfarande inte fatta att hon numera har TVÅ skolbarn, och inga dagisbarn. Hur är det möjligt egentligen?Liten kille, enorm ryggsäck.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Min första och enda lilla plutt började också idag, innan vi gick fick jag lova dyrt och heligt att inte börja grina på skolan, så jag klämde fram en tår i hallen innan vi gick :-)
"Blödig mamma"

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Det är extra märkligt med tanke på att vi själva inte åldras.

en annan sa...

Alla föräldrar jag pratade med sade samma sak - ungarna verkar ta det med ro över lag, det är vi vuxna som är nervösa! :-D

Superspännande var det ju, jag fattar inte att min bebis, min mjuka skrynkliga bebisluktande nyfödding nu har så bråttom till det där stället utan staket runt att jag inte hinner med på morgnarna...

Det är koolt. Helt enkelt wow, koolt, enormt, vilken otrolig lycka att få vara med om! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...