måndag 28 april 2014

Presenter man önskar sig

Jag har kanske ingen större rätt att klaga, men FY TUSAN vad det är jobbigt att vara ensam hemma med barnen ett par dagar! Jo, jag veeet ju att det finns ensamstående som själva tar hand om sina barn alltid, men jag tror ärligt talat att deras barn inte är lika bråkiga som mina. Och när maken är bortrest blir det alltid bråk, säkert som amen i kyrkan. Så förutom det tråkiga i att dra hela lasset med disk, plock, matlagning, nattning, tjat och sånt, så har man alltså ett par jättebråk om dagen som grädde på moset.

Härom dagen beklagade jag mig för maken, och meddelade att jag väntade mig nåt slags kompensation för detta. Han höll med: Nån fin present skulle jag få köpa mig, absolut, tyckte han.

Nu har jag funderat lite på vilken sorts present det skulle kunna vara, och kommit fram till att jag önskar mig inte någon dyr väska, parfym eller så. Det jag önskar mig mest av allt här i världen är: Hushållsledigt. Har jag nu slitit hund i 4 dagar borde jag ju kunna ta ledigt från hushållsarbete motsvarande tid, eller? Låter som en dröm ju.

5 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Allra minst! Plus nån fin grej ;)

Akan-Kakan sa...

I will not..: Ja, det är kanske rimligt? Lite extra för sveda och värk, liksom?

Anonym sa...

Ska nog också införa något liknande ;-)

tingeling sa...

Fin väska är ju alltid flott!!! Och hushållsledigt kan du väl få ändå tycker jag, Rut kanske ??

tingeling sa...

Fin väska är ju alltid flott!!! Och hushållsledigt kan du väl få ändå tycker jag, Rut kanske ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...