fredag 5 maj 2017

Don't drink and klipp, kids

Nu har jag ju inte bloggat på ca ett år, så vänta er inga underverk här. Men jag tänkte ändå bjuda på en liten glimt av mitt amazing liv. Håll i er, nu kör vi.

Fredagstrött morsa unnar sig ett glas vin. Kommer sedan på att sonens hår måste klippas. Och jag menar MÅSTE klippas. Det har skjutits upp i typ månader pga att han hatar att klippa håret. Och han vill såklart ha en ny frisyr med lång lugg. Det är inte den frisyr som den fredagströtta morsan kan, men hey, fredagströttma plus vinglas betyder tydligen hybris.

En liten stunds slumpmässigt klippande konstaterar jag att det blev Så Jäkla Snyggt och jag har eventuellt en ny karriär som modefrisör framför mig. Gör några v-tecken pga 1. Gjort snyggt barn, och 2. Klippt skitcool frisyr på barnet. Knäpper några foton för att föreviga och... oh well...

Jag besparar er framifrån-bilden på en skitsur son som gör en helt annan gest än v-tecknet. En arg gest med färre fingrar... Och jag konstaterar att jag får jämna till det där sneda tufset en annan dag.

Men sonens hår är inte för långt längre i alla fall, så att eeh... Bägaren är halvfull?


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...