onsdag 1 juni 2011

Uppsala i bilder, typ

Jag har givetvis inte lyckats ta ett endaste litet kort under min Uppsala-resa. Men tusen ord = ungefär en bild. Så här är resan i "bilder":

[Bild 1:]
Konferens på herrgård. Tänk er Astrid Lindgren-landskap. Strålande sol. Utsikten från sammanträdesrummet = äng med högt gräs och hundkäx, glittrande sjö, faluröd byggnad. Lite synd att man måste jobba så mycket på en konferens, alltså.

[Bild 2:]
Blogglunch. Tänk er fyra coola tjejer samt ett litet barn på uteservering. Lite mer specifikt: Tänk er att tjejerna är Tingeling, Fraidi, Mellanbarnet och Akan-Kakan, och det lilla barnet är Mellanbarnets barn (Mellanbarnbarnet?).
Tänk er även ett stort antal traktorflak som cirkulerade i bakgrunden. Traktorflak med banderoller med "festliga" budskap, hög musik samt skrålande ungdomar i vita mössor.
Väldigt synd att man inte bor i den där stan och kan luncha oftare med de där trevliga tjejerna, tänkte jag i alla fall. (Inte lika synd att jag slipper traktorflak varje dag hemma dock)

[Bild 3:]
Akan-Kakan rusar från blogglunchen till en fika med en annan Uppsala-vän. Mycket fint kafé, mycket fin vän. Lite tjock, men i övrigt fin. (Okej, hon är gravid, så hon får väl vara ursäktad då.)

[Bild 4:]
Akan-Kakan kom i sista stund på att hennes syster visst bor i Uppsala. Bra koll har hon, Akan-Kakan. Tänk er två systrar med stort hår på Ofvandahls. Den ena dricker kaffe, den andra tycker att det ändå får vara någon måtta med kaffedrickandet.

4 kommentarer:

Frida sa...

vilken underbar bildserie! den som ändå hade varit där! MEn vänta, det var jag ju. och du, vi har inte studentflak varje dag här heller.

Akan-Kakan sa...

Tur! (Både att du var där och att studentflaken bara förekommer ibland)

Miss Upsey Daisy sa...

Bra det där. Fast synd att du inte såg mig på det dära bloggevententet för man hade ju gärna hängt på det hade man.

Akan-Kakan sa...

Miss UD: Satt du på ett av studentflaken eller? Hade vi vetat det hade vi ropat ner dej, alltså!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...