tisdag 12 juli 2011

Hemmafru rulez!

Jobba mitt i sommaren, så himla lyxigt alltså!

Smyga iväg tidigt på morgonen när alla andra sover. Jobba ett tag. Åka hem till glada sommarlovsbarn som har lekt hela dagen. Och det bästa av allt: Någon annan har diskat, tvättat, handlat och lagat mat! Så man kan bara softa, leka med barnen, ta tag i nåt projekt eller vad man nu känner för.

LÄTT att jag ska skaffa hemmafru när jag blir stor. Då kunde man ha det såhär för jämnan!

3 kommentarer:

k sa...

Jo, det är ganska underskattat att jobba sommartid. Jag tänker tillbaka med viss nostalgi på de arbetande somrarna; det var lite härlig martyrkänsla över det dessutom... Och mycket lättare arbetsbörda för den delen. Med hemmafru borde det även bli ett rent nöje!;)

tingeling sa...

ok. jag jobbar också den här veckan medan resten av familjen har sommarlov. det betyder: jobba och diska, städa, tvätta och som idag storhandling. herr t ägnar sig åt lek och bad med barnen samt byggprojekt. han är helt slut.

Akan-Kakan sa...

k: Med risk för att låta klyschig: allt går liksom lättare på sommaren. Och Malmö är ju faktiskt en rätt bra stad att vara i på sommaren dessutom!

Tingeling: Fast hämtnings-/lämningscirkusen slipper man ju! Det är nog det bästa, tycker jag (som har 2 olika ställen att åka till i vanliga fall).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...