onsdag 25 mars 2015

Men vad är detta? En tidsportal?

Stoppa pressarna! Jag har gjort en upptäckt som kommer att revolutionera mina vardagsmorgnar!

I alla fall vissa av dem. De morgnar när jag tar bussen till jobbet, vill säga.

Okej, nu till upptäckten: Den hållplats som ligger närmast jobbet kräver att man korsar en mycket vältrafikerad väg. Vi snackar tvåfiligt i båda riktningarna, och jättemycket trafik.

Så där har jag stått och väntat. Och väntat. För att sedan med berått mod och andan i halsen kasta mig över vägen. Och samtidigt svurit lite över att de inte kunde anlägga ett övergångsställe på rimligt avstånd från busshållplatsen.

Tills idag då. När jag av en slump ser en ytterst liten och oansenlig skylt som säger "gångtunnel". Och skylten pekar... surprajs, surprajs... på en likaledes liten och oansenlig gångtunnel.

Det finns alltså en liten tunnel som leder UNDER den stora vägen! Jag behöver inte stå och vänta en evighet på en lucka i trafiken, jag kan bara knalla på UNDER den! Det är inte bara en gångtunnel, det är en frickin tidsportal!Som dessutom hade coola tatueringsmotiv till grafitti, visade det sig.


2 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Synd bara att såna där tunnlar brukar vara så osedvanligt otrevliga att gå ner i :o

Akan-Kakan sa...

I will not...: Jo, jag tar nog inte tunneln när det är mörkt ute direkt. Särskilt inte sedan en kollega berättat att det varit en massa överfall och rån där för ett par år sen. Men när solen skiner så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...