fredag 27 januari 2012

Badrumsnojan slår till

Ungefär nu börjar jag bli jättenervös över badrummet. Tänk om det blir konstigt och inte bra? Vi har ju bara sett hälften av grejerna i verkligheten i olika affärer, och andra hälften är hittade i kataloger. Det har ju inte direkt gått att prova ut dem tillsammans och se hur de passar ihop. Och det är ju inte direkt så att det är lätt att byta om det inte passar ihop.

Just nu är jag orimligt orolig för vägglamporna (blir de för stora?), kranen (passar den ihop med handfatet) samt skåpen (blir det fult?).

Sign.
Über-nojig_78

5 kommentarer:

tingeling sa...

Klart det blir fint!!

Librarybeth sa...

Lugn och fin nu. Några djupa andetag. Sådärja.
Det är HELT i sin ordning att känna så. I det här skedet är det väldigt lätt att man känner så men det kommer att gå över. Jag föreslår att du nu medicinerar med att tänka på handdukar som du vill ha i badrummet. Funderar lite på färger så att du inte mår dåligt av lamptänket.
sign.
Badrumsdoktorn ;D

Akan-Kakan sa...

Tingeling: Ja någorlunda fint måste det ju bli i alla fall.

Libby: Haha, mycket bra idé faktiskt! Hmmm, ett fancy duschdraperi från Marimekko, kanske?

Erika sa...

Stöder helt idén med duschdraperi från Marimekko. Vi har det däringa med björkar på och det är sååå fint. Aningen mindre fint att det ligger i en låda i garderoben i gästrummet just nu, men huset vi hyr har glasduschdörrar = inga fina björkar i badrummen. Det får ligga till sig helt enkelt och komma igen så småningom. :)

Akan-Kakan sa...

Erika: Så fina duschdraperier blir nog bara ännu bättre av att få mogna lite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...