lördag 6 oktober 2012

Jag unnar mig böter

Ja men det var då själva SKRÄP också! Min biblioteksbok går inte att låna om. Inte ens om man ringer till biblioteket och frågar en bibliotekarie snällt. Det är reservationer hit och specialregler dit.

Inte en chans att jag hinner läsa ut boken i tid, och den är ju till bokcirkeln och allt. Jag får unna mig lite böter, helt enkelt. Det blir ändå billigare än att köpa boken.

Bokböter, parce que je me le vaux bien!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Är det en cyberbokcirkel?

Librarybeth sa...

JAG HÖRDE DET DÄR!
;D

yllet sa...

Men Akan! Hoppas det är bullars än filmerna som tjejen bakom mig lämnade igen i fredags. Två försenade filmer kostade henne 941 pix! Och på uni kostar det 200 per bok! Men när jag var sjuk och ringde så löste de det ändå! Speaking of.. Kanske borde lämna igen dem...

Akan-Kakan sa...

Kominken: Nej, bokcirkeln är IRL.

Libby: Men vad ska man göööra då? :*)

Yllet: Jisses, det var dyra filmer det!! Nej, böcker på stadsbibblan i Malmö kostar 2 kr per dag (och bok). Så det blir fortfarande billigare än att köpa boken.

Librarybeth sa...

*med stränga bibliotekarierösten*Man ska lämna tillbaka i tid. Ingen pardon. Eller pynta. Eller försöka muta en bibliotekarie. Svårt. Sega typer. Alternativ försöka låna om i tid men om det står en ny i kö... då måste boken obevekligen gå vidare. Det är hårt men nästa gång kanske du är den som står på kö.... ;D

Akan-Kakan sa...

Librarybeth: Jag försökte ju låna om i jättegod tid, men det var en massa reservationer som inte hämtats ut etc. Fast som tur var lämnades ett annat exemplar tillbaka efter ett par dagar, och jag kunde då låna om min bok. Så jag var bara rebell i fyra dagar. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...