onsdag 21 mars 2012

En shot såhär mitt i veckan?

Nu har jag rapat svavel och ägg samt mått risigt ...eh...på andra sätt... hela dagen. Misstänker starkt att gårdagens köpesallad hade en bacill eller två. Nu tar jag en shot och hoppas på det bästa!


Och NEJ, jag tänker inte ta nån Gammeldansk! Jag vet att ett flertal mig närstående personer förespråkar Gammeldansk som mirakelkur mot det mesta, men normala människor är inte sugna på sprit när de mår ...eh...risigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror stenhårt på Proviva! Det är dessutom gott. (Även fast jag var på kurs i Mikrobiell patogenes förra veckan och några av föreläsarna där hävdade att den snälla bakterierna i Proviva var för få. Och att man var tvungen att dricka 12 liter yoghurt om dagen för att det skulle vara verksamt på riktigt. Själv vet jag inte vad jag ska tro, jag tänker att det räcker med att jag oftast ändå mår bra av det jag äter...?)
Och jag tror också på att det kunde vara bra för dig att träffa din kompis AP snart när du är i form igen. Vad tror du? Kram och god bättring!!

Akan-Kakan sa...

Anonym: Jag har hört lite olika bud, men det lär ju inte göra nån skada i alla fall! Vad kan man annars göra, liksom?
Jag tror också det kan vara dags att träffa min kompis AP snart! Jag försökte sms:a henne för ett tag sedan, men lyckades inte så bra. Kanske bäst jag försöker igen!

Anonym sa...

Hon har haft en hejdlös massa problem med sin nya telefon, den där AP, har jag hört. (Iphone inlämnad, för andra gången, för att bytas ut igen, troligen..)Men hon lovar att försöka nå dig inom kort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...