onsdag 25 april 2012

Tanten och regeringskansliet

Den här historien med tanten Margareta Winberg, 67, från Sundbyberg, som råkat få en inbjudan till tjusig middag på Rosenbad för att hon har samma namn som en f.d. minister, jag bara ÄLSKAR den från början till slut!
  1. Vanlig tant får inbjudan till fancy dinner från regeringskansliet, tänker "Nämen det var väl trevligt!" Älskar detta!
  2. När tanten kommer till Rosenbad och misstaget uppdagas säger tjänstemännen "Hoppsan! Men du kanske är hungrig? Välkommen in ändå!" Älskar detta också!
  3. Tanten tycker inte alls det är pinsamt, utan stiger glatt på, äter fin middag och minglar med ministrar. Underbar tant!
  4. Det tas gruppfoto med paranta f.d. ministrar, Hans Blix m.fl. Och längst fram till höger på bilden sitter en glad liten tant från Sundbyberg. Älskar denna bild!!
Jag vågar inte sno bilden, men klicka här eller här så ser ni!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det går inte annat än att älska detta!

anna sa...

helt underbart verkligen. mer sånt åt folket :)

Anonym sa...

Det är på något vis så underbart och inspirerande med tantens frimodighet. Och det är så fint att få so totally glädja sig med tanten, som fick vara med om något alldeles speciellt. Jag blir glad bara av att tänka på det. Ska ta det med mig i huvudet till nån gråmulen novemberdag, att någon gång blir det vår, och någon gång blir någon bjuden på fin middag på Rosenbad. Leve tanten! <3 AP

Akan-Kakan sa...

Alla: Både tantens frimodighet och alla andras öppenhet är helt underbart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...