Idag när vi kom till dagis fick vi den glada nyheten att kräks-epidemi brutit ut på avdelningen intill, vi kan kalla den Lilla Ägget. Spännande!
Vid hämtningen berättade dottern glatt om allt roligt hon hittat på. Lekt med sin enda jämnåriga i dagisgruppen, lego, dockor... ...och sen var jag och hälsade på hos Lilla Ägget också!
Så nu sitter jag och väntar på första kräkset. Hur lång inkubationstid brukar det vara på magsjuka? 12 timmar? 24? 48?
Kan man måhända förbereda sig på nåt sätt? Kolla förrådet av rena lakan, kanske? En stadig konjak borde jag nog ta mig i alla fall. I förebyggande syfte alltså.
Vin och chips borde också vara bra. Eller?
3 kommentarer:
vin OCH cognac, i mängd... fast, kan få samma effekt kanske? (hoppas ni slipper!!!)
Fru A: Jag följde ditt råd. Än så länge inget kräk. Konjak, konjak ta i trä.
Vin och chips är bra. Fast inte mot kräksjuka.
Skicka en kommentar