söndag 29 november 2009

Bästa killen 2 år

Bästa Lillkillen fyllde 2 år i fredags. Han är väl en hyfsat världsvan kille med koll på läget, men han hade inte direkt väntat sig att mamma, pappa och storasyster skulle komma sjungandes sådär på morgonen. Och med LJUS också (killen älskar ljus). Och välling (killen älskar välling).

En halv flaska välling senare upptäcktes även presenterna. Lillkillen favoritbok har förut varit Lilla Anna leker med bollar, enbart på grund av den sida i boken där Anna hittar en grävskopa i sängen. Vi misstänkte då att han kanske var lite intresserad av fordon, och köpte Stora Fordonsboken. Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Och på lördag kommer morfar o då kan det bli fler fordon!
Morfar

Unknown sa...

HÄLSA GRATTIS TILL STIIIG! Hur kunde moster glömma Stigs födelsedag? Moster får helt enkelt gottgöra Stig rejält till jul!!!

PUSS PUSS

Minna sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Supergrattis till stora lill-killen! Den boken har vi läst sönder och samman. Biltransprtbil, flygplatsbrandbil, dragbil till semitrailer... :)

Akan-Kakan sa...

Morfar: Härligt!

Stina: Killen har inte så bra koll, så han tar inte illa upp. Och jag glömde ju din, så det är väl jämnt nu då ;)

Minna: Tackar!

Mellanbarnet: Ja jäklar vilken expert man blir!

yllet sa...

Hum! Detta ser ut att kunna vara en given julklapp till lillbusen!! 1½ år som "biiiij" BIIIIIJJ" från morgon till kväll. :)

Akan-Kakan sa...

Yllet: Här låter det numera "bumpe!", "blambil!" och "tatto plo!"(dumper, brandbil och traktor med plog). Så det blir kanske lite variation i alla fall.

yllet sa...

Åh! Verkligen!! Det får nog bli en sån i julklapp! Tack för tips! Och rolig blogg!

Akan-Kakan sa...

Yllet: Varsego och tack! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...