söndag 13 april 2014

Death by ogräs

Ett av mina mål med den här helgen har varit att rensa ogräs i den här rabatten. Ett rimligt mål, trodde jag. Men FY FASEN vad tråkigt det är! Jag rensar och rensar men det sabla eländet tar ju aldrig slut. Tycker ni att jag är överdrivet dramatisk om jag säger att min själ DÖR lite långsamt?

6 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Ser ju fint ut, och som om det var full sommar!

teapot sa...

Men! Så himla mycket grönt!!! :-) Så mycket har det inte kommit upp här inte.

Däremot noterade jag att maskrosorna spirar mellan tegelstenarna i gången...HUR sjutton kan det komma sig att de är så jäkla livskraftiga?

Akan-Kakan sa...

Carita: Jo, har man trädgård i zon 0-1 grönskar det för fullt nu. Inklusive ogräset.

Teapot: Ja, det är inte klokt vilka överlevare de är, de där ondskefulla rackarna! Någon borde forska fram lite prydnadsväxter med de där överlevargenerna.

Emma sa...

Zon 0-1... I wish!

Jag är inte så intresserad av den skånska vintern men skulle bra gärna ha våren. Nu! Odlingssäsongen blir ju ofantligt mycket längre. Det som är grönt i vår gräsmatta hittills är just maskrosorna. Har förstås läst att man ska rensa hårt nu så har man det igen senare men det fortsätter ju att komma ändå. I rabatten du visar är det så mycket fint, syns verkligen ogräset då?

Anonym sa...

Men, har inte du barn?? Mamma brukade betala oss 10 (50?) öre per maskros. Även om vi gav upp innan det var klart så var det ju en himla bra hjälp. Jag röstar för barnarbete!

Miss Upsey Daisy sa...

Jamen jag veeet. Fifan vilka rötter dessa jävlar har.
Det är djävulens påfund. Säger det bara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...