onsdag 29 april 2015

Detta stunt utförs av en utbildad stuntkvinna

Detta svåra trick får bara utföras av utbildade proffs. Såsom den enda licensierade flourmugg-tillbakaställaren i familjen tänkte jag dock dela med mig av ett par yrkeshemligheter:

När Lillkillen sköljt sitt fluor på kvällen på sin favoritplats köket står fluormuggen kvar på diskbänken. Då fattar jag försiktigt tag om kanten med tummen och pekfingret. Sedan bär jag på detta vis muggen till badrummet och sköljer ur den med lite vanligt vatten. Ja, ni läste rätt, vanligt kranvatten! Därefter torkar jag eventuellt av utsidan lite snabbt, och för muggen mot dess plats bredvid tandkrämstuben. Voilà!

Men som sagt, detta är bara för proffsen. Pröva inte detta själva!


2 kommentarer:

Linda sa...

Är mycket imponerad av ditt trick!!! Förstår att det bara är du i familjen som klarar detta! Själv är jag gift med en ingenjör och jag är socionom dvs obefintliga kunskaper i matematik men det är bara jag som vet hur man startar diskmaskin, tvättmaskin etc. Har försökt rita ett flödesschema som beskriver transportsträckan från smutsigt på diskbänk/ golv till rent i skåp/ garderober men inte lyckats riktigt... Nåväl, min fråga; är jag en dålig mor som inte har fluorsköljning till sonen? Måste man ha det eller har ni fått det särskilt rekommenderat?

Akan-Kakan sa...

Linda: Ja, jag är som du förstår den enda i familjen som besitter kompetensen. (Däremot saknar jag licens för rengöring av badrum inkl klosett.)
Angående fluoret så har Lillkillen dåliga 6-årständer, så vi måste vara extra noga. Men det skadar väl inte att skölja då och då, även om man har "normala" tänder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...