torsdag 14 januari 2010

Kräks, svett & tårar

Saker jag gjort idag:
  • VAB:at hostig Lillkille
  • Bjudit kompis på lunch
  • Torkat kräks med mina vantar (en hostning gick överstyr, so zu sagen)
  • Överlevt en tur till matvarubutiken med två barn
  • Gått på mitt livs första Friskis & Svettis-pass
Japp, så blir succéåret 2010: jag har kvalitetstid med mina barn, träffar mina trevliga kompisar, hittar på fiffiga lösningar på vardagsproblem och jag blir vältränad!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det bara ni damer i familjen, som håller näsan över vattenytan? Nu kan det räcka, tycker jag. För ombytta roller kan väl inte heller va´ så kul!
Friskis & Svettis är my cup of tea också - börjar bryta och tänja på min kropp nästa onsdag. Man känner sig så svettig och duktig efteråt.
Gnurgel

yllet sa...

Och du ser positivt på tillvaron också! En succéeffekt kanske?

Akan-Kakan sa...

Gnurgel: Nja, det är nog en standardförkylning han har. Jaså du har börjat på F&S, det var värst! Då får vi jämföra muskler nästa gång vi ses.

Yllet: Japp! Det är en ny attityd jag testar.

Anonym sa...

Joo Du! Nu är jag igång igen och de gamla takterna från vårterminen därstädes - alltså F&S - fanns kvar, tack och lov! Har lyckats värva fler kompisar i min aktningsvärda ålder till detta. Kul! Men ska vi verkligen jämföra muskler? Är ingen tävlingsmänniska, däremot gillar jag att putsa mina personliga rekord. Men OK om du vill det så. Min stegräknare gjorde mig också nöjd - 10.897 steg hundpromenader och gympa inräknade. Du behöver väl inte köpa hund i alla fall för att hålla ångan och konditionen uppe. Det kan man göra senare i livet.
<3 på er hela familjen!
Gnurgel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...