fredag 22 mars 2013

Kaka söker shopping

Men har då roligheterna ingen ände?

Sitter just nu på tåg mot Stockholm, och tåget i sig är kanske inte så himla kul, men sen! Sen blir det systerhelg för hela slanten!

Lillasyster och jag ska hänga järnet, fika, strosa, titta på slottet, åka upp i kaknästorn och gå i affärer. Dvs sånt man gör i Stockholm (väl?). Det jag funderar på nu är bara vilka affärer man vill gå i. Vet ni?

Jag tänker mig klädaffärer och kanske nåt intedningsaktigt. Inte alltför exklusivt kanske. H&M etc duger bra, ifall det finns fler bra affärer bredvid. Ni coola människor som hittar i Stockholm kan väl tipsa mig om var man hittar affärerna?

Mvh,
Kakan från landet

6 kommentarer:

tingeling sa...

Illums? Kanske COS och & other stores ? Inte för att jag är stockholmare.....

en annan sa...

Centrala stan är ju alltid shoppingsäkert, räcker nog för en helg. Jag gillar att åka in till Söder och pricka in de lite mer udda butikerna där, inte för att jag är ÄXKLUSIV eller så... men för att det är kul att fönstershoppa när det inte alltid är samma samma. :-)

Men området kring och som strålar ut från Sergels Torg är en bra startpunkt. :-)

Ha det så skönt, hoppas det slutar blåsa och vara så förbaskat kallt! :-)

Librarybeth sa...

Nu när du åker till kungliga hufvudstaden tar du väl en sväng in på & Other stories, COS är obligatoriskt, Zara vid Stureplan är bäst. Lite second hand kanske? Beyond retro? Och så mata på där bland butikerna på Söder. Bäst second hand där.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Oh, berätta, berätta! Vilka kap kom du hem med? Och hade du skoj?

Akan-Kakan sa...

Alla: Tack för tips! Tiden räckte mest till affärerna i centrala stan, men jäklar vad jag fyndade på H&M!

Anna sa...

är ju inte så cool, tur att jag inte såg det här inlägget tidigare och kanske skulle fått lite hybris och trott att jag kunnat ge några fina tips. pust!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...