fredag 16 maj 2014

Du och jag, John Taylor

Nu har den här gräsänkan äntligen fått barnen att ligga still i sina sängar, tvätten är hängd, köket är röjt, matsäcken förberedd. Ena barnet ville hemskt gärna ha bråk, jag ville det inte. Och jag vann!!! För en gångs skull var jag tålamodet själv jättelänge, och jag är så sjukt nöjd med det!

Nu är det jag, soffan, ett glas vin och Trädgårdsmåndag på svtplay. Hur tantig är jag på en skala om jag säger att jag älskar det programmet?

5 kommentarer:

en annan sa...

Tant eller inte. WIN, you win. Starkt jobbat morsan, att hålla humöret på rätt sida gränsen en trött fredakväll är fan värt en bragdmedalj! :-)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

John Taylor, när jag såg rubriken tänkte jag på Duran Duran och att nu skulle det komma ett nostalgiskt inlägg om dem. Det är nog JAG som är en tant ;)

Emma sa...

Jag älskar't också, framförallt en fredagskväll med ett glas vin! Ett må-bra program helt enkelt

Akan-Kakan sa...

En annan: Men TACK! Det är fasen inte lätt det där med tålamod alla gånger!

I will not...: Haha, om du tänker på en rockstjärna och jag på en trädgårdsmästare är det nog du som är cool och jag som är en tönt!!

Emma: Trädgårdsprogram + vin är en lisa för fredagströtta hjärnor!

Mellanbarnet sa...

Jag knarkar också trädgårdsmåndag och det är TREVLIGT. Och skrockar gott åt Johns charmiga vresighet. Och gillar att vara tant. Så det så.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...