lördag 17 maj 2014

Om det här hade varit Fejsbok...

...så hade jag kunnat lägga upp bilder från basketcup, från picknick i solsken utanför baskethallen, och kanske några bilder på mitt nybakta surdegsbröd. Och kanske lagt till en statusrad om att jag hejade på maken och alla andra som sprang ett varv runt Göteborg idag. Det hade definitivt sett ut som jag haft härligaste dagen nånsin, och kanske hade nån blivit avundsjuk på min härliga dag?

Men nu är inte detta Fejsbok, så jag ska säga som sanningen är. Allt har känts skitjobbigt idag. Det har varit seg väntan mellan matcher, sura otacksamma barn och trött morsa med en stor jäkla klump i bröstet. Och jag orkar inte ens vända det till nåt slags galghumor. Så jag bjuder istället på o-härligheten, och hoppas att det gör att nån känner sig lite mer nöjd med sin egen dag. Väl bekomme!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag tänker att livet är så mycket större än Fejsbok men att det fina i det är att man kan träffas på riktigt. Kanske dags för det snart, en uppmuntringsfika eller lunch nånstans? Det skitjobbiga går över! Ju. Faktiskt. Kram, du! Perra

Mellanbarnet sa...

Du är inte ensam! Det blir bättre (sägs det). Kram!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Sådär som livet är ibland, alltså. Kram.

yllet sa...

ja men precis.
hoppas det varit bättre idag.
Kram.

Anonym sa...

Himla tur att det här inte är Facebook. Det känns lite mer mänskligt så här. Hoppas att det känns lite bättre idag.

teapot sa...

Jäkla bra skrivet, väldigt.

Librarybeth sa...

Skönt att slippa fejsbok. Jag är mer för sanningen och den rockar inte alltid men förhoppningsvis tar det sig så småningom.

Akan-Kakan sa...

Alla: Tack för kramar och pepp! Klart det blir bättre, det har det redan blivit flera gånger om. Jag gillar ju de "härliga" bilderna på Fejjan och bloggar, men ibland känns det ganska bra att kunna vara lite mänsklig och ärlig med svärtan också. Stor kram till er alla!

Miss Upsey Daisy sa...

Livet verkligen inte supertiptop alla dagar inte alls.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...