torsdag 4 december 2014

Blogginspo = noll

Min blogginspiration just ju = noll. Är det ens nån som läser här längre, eller har ni gett upp? Någon tapper släkting som vill se bilder på kidsen kanske?

Det är ju inte så att ingenting händer, men det många saker i mitt huvud som inte riktigt är bloggningsbara. Och jag känner mig som en allmänt tråkig och humorlös person för tillfället. Men anyway, det är skolbyte på gång igen för dottern. Och december är en fullspäckad månad som vanligt, med uppträdanden, lucia och sånt.

Och jag tänker att nån gång snart kanske inspirationen återvänder. Kanske imorgon? Vem vet.

9 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Och när den kommer, inspirationen, då hänger vi här <3

Frida sa...

Jag följer via bloglovin, så när det kommer något nytt är jag genast här och läser. Hoppas inspirationen kommer tillbaka, för du är ju en sån ypperligt finurligt rolig bloggare!

yllet sa...

jag läser här såklart!!

Majsantussen sa...

Jag läser! Och med hälsning från mamma att hon också läser! Jag är väldigt dålig på att lämna kommentarer dock, eftersom jag alltid läser via mobilen och det är så krångligt att kommentera där...

mis(s)match sa...

Jag läser. Själv inne i samma känsla, fast min blogg har inte varit rolig nån gång ens...

About Alice sa...

Jag läser. Märker att ju mer man bloggar själv så blir det roligare att blogga. Försöker därför klura på två inlägg om dagen för att hålla ånga uppe så att säga...

Akan-Kakan sa...

Alla: Tack för pepp och tips! <3

Emma I sa...

Försökte kommentera redan igår men kommentaren försvann i cyberspejs? Jag läser AK, och jag gillart! Sen skulle jag gilla att läsa mer av vissa "obloggbara" ämnen men det är ju svårt, åtminstone så länge bloggen är öppen. Om inspirationen återkommer så gör den, och då finns jag här! Du kommer aldrig att bli tråkig och humorlös, sen kan livet vara så i perioder, men det handlar inte om din person tror jag.
Kram
Emma

Librarybeth sa...

Jag läser också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...